Unesite svjetlost u vanjski prostor

Proljeće i toplije vrijeme omogućuju nam dugo željeni boravak na terasama i u dvorištima. Češći boravci i radovi oko kuće nerijetko završavaju zalaskom sunca. Kako svoj boravak u vanjskim prostorima ne biste morali ograničavati danjom svjetlošću, donosimo vam nove proizvode u kategoriji VANJSKA RASVJETA.

Surađujemo s provjerenim proizvođačima čije proizvode karakteriziraju izdržljivost, kvalitetna izrada i materijali, ravnomjerno i postojano svjetlo te dugi vijek trajanja.

Svi proizvodi vanjske LED rasvjete su na 220-240 volti, što znači da nećete trebati dodatne elektro komponente. Lako se montiraju i međusobno usklađuju, a možete kombinirati zidne ili stropne, ugradne ili nadgradne.

Osigurajte si ugodnu atmosferu i idealan ugođaj u toplim mjesecima uz vanjske svjetiljke otporne na sve vremenske uvjete.

Osvijetlite svoje prilaze, put do vrta i okućnicu samostojećom LED svjetiljkom, a za ulaze i terase svakako provjerite različite svjetiljke u kombinaciji modernog dizajna i odlične cijene.

Zbog svoje izdržljivosti i dugotrajnosti, LED rasvjetna tijela omogućuju vam znatne uštede i idealno su rješenje za pametno stanovanje. Tako nećete svake godine iznova morati investirati u novu rasvjetu. Kako svjetiljke, tako i LED žarulje otpornije su na vanjske utjecaje od klasične rasvjete i izvora svjetlosti, što je posebno praktično pri vanjskom osvjetljenju.

Svakako provjerite i ostale kategorije proizvoda LED rasvjeta webshopa.